line-6-amplifi

Vijf speakers, een fantastisch fullrange geluid

AMPLIFI is niet zoals andere gitaarversterkers, hij geeft je een klankbeleving zoals je die nog nooit in een andere versterker hebt ervaren. Een revolutionair multi-speaker concept geeft een klankdetail dat geen enkele andere versterker heeft.

Een DSP met honderden versterker- en effectmodellen, gecombineerde met een 75 Watt of 150 Watt versterker geeft je de ultieme gitaarversterker ervaring.

Bluetooth

Je kunt draadloos audiotracks streamen vanuit ieder Bluetooth compatible apparaat. De ingebouwde fullrange speakers geven meer dan voldoende volume terwijl de gitaarspeaker functioneert als een subwoofer. Speel mee met tracks of speel tracks af tijdens een bandrepetitie. Zelfs als comboversterker tijdens feesten zal hij je verrassen.


line-6-amplifi-appiOS App en Cloud Connection

De AMPLIFi Remote App geeft je een nieuwe wereld aan mogelijkheden. Je kunt via de App alle instellingen van je versterker op afstand regelen. Verbind de App met de Cloud en deel klanken met andere gitaristen. Er is een oneindige lijst met klanken waaruit je standaard kunt kiezen. Tone Match techologie koppelt automatisch sound aan je muziekbibliotheek.

Innovatief 5-weg speakersysteem

Je hebt nog nooit een versterker gehoord die zo breed en ruimtelijk klinkt. AMPLIFi is uitgevoerd met 5 speakers om het volledige klankspectrum tot in alle detail te kunnen weergeven. Chorus en reverb klinken zoals ze nog nooit geklonken hebben.

Het systeem heeft twee tweeters, twee midspeakers en een ‘custom made’ gitaarspeaker (12″ AMPLIFi 150, 8″ AMPLIFi 75).  De 12″ Speaker in de AMPLIFi 150 is ontwikkeld door Celestion.

Specificaties van de Amplifi 75 & 150 versterkers

  • 150 Watt + 12″ speaker (AMPLIFi 150), 75 Watt + 8″ speaker (AMPLIFi 75)
  • 2 Mid-frequentie speakers
  • 2 Tweeters
  • 6.3mm Gitaarinput, 3.5mm Aux input
  • Tap tempo/tuner
  • 4 Onboard presets (ongelimiteerd aantal presets te verkrijgen via de app)
  • Stereo Wet/Dry effecten voor extra brede klanken
  • Compatible met de Line 6 FBV MKII footcontroller
  • USB aansluiting
  • Bluetooth audio streaming (compatible met Android, iOS, Mac en PC)

Bekijk hier een korte impressie met de mogelijkheden van de Line6 Amplifi Versterker