Het is bijna niet voor te stellen: een microfoon die je aansluit op je pc of Mac en waarmee je meteen aan de gang kunt. Je hoeft niets extra’s aan te schaffen, want de M-Audio Vocal Studio prik je gewoon in de USB-poort van je computer. Je hebt dus geen audio-interface of wat dan ook nodig. Zelfs monitors kun je schrappen in je budget, want de M Audio Vocal Studio USB-microfoon is voorzien van een mini-jack-uitgang waar je je hoofdtelefoon direct op aansluit. Je kunt wat je opneemt afluisteren zonder vertraging (low latency).

M-Audio heeft een naam hoog te houden als het om hun reputatie in studio’s gaat en de M-Audio Vocal Studio microfoon is dan ook voorzien van een grootmembraan, dat perfect is afgestemd op het vastleggen van stemgeluid; of het nu om zang of spraak gaat, elk detail wordt geregistreerd.

De Vocal Studio wordt geleverd met Ignite. Daarmee kun je meteen aan de gang, want dit is zeer intuïtief werkende sofware voor muziekproductie die ook nog ’s naadloos integreert met M-Audio’s befaamde keyboard controllers.

VocalStudio_hero_590x310_tilt

  • Verandert je computer in een complete opnamestudio voor vocalen, voice-overs en podcasts
  • Studiokwaliteit voor muziekproductie, broadcast en postproductie
  • Grootmembraan condenstormicrofoon
  • Inclusief ergonomisch tafelstatief
  • Inclusief hoofdtelefoon voor afluistering en editing in stilte
  • Wordt geleverd met de software Ignite by AIR om meteen aan de gang te gaan.

Meer in het Engels over de producten die M-Audio op de Winter NAMM 2014 introduceerde, vind je op de desbetreffende pagina op de M-Audio-website.

[pro_ad_display_adzone id=”20″]