Het versterken van elektronische drumkits is iets dat je niet kunt overlaten aan de eerste de beste gitaarversterker of hifi-set. Het geluid moet vrij zijn van vervorming en de versterkers moeten enorme dynamische verschillen aankunnen. De kleinste details moeten kunnen worden weergegeven en tegelijkertijd moet er te allen tijde een enorme hoeveelheid vermogen paraat zijn om bijvoorbeeld de bassdrumgeluiden strak en onvervormd weer te geven. De Alesis TransActive 400 versterker is precies voor dat doel ontwikkeld. Het biamp versterkerssysteem levert in pieken 400 watt en heeft een continuvermogen van 200 watt.

Heel handig is de vormgeving waardoor de speaker-versterkercombinatie onder in een optimale hoek op de drummer gericht is. De bedieningsorganen zitten bovenop en zijn dan ook uitstekend bereikbaar. In veel gevallen is het noodzakelijk om een steresysteem ter beschikking te hebben. Om die reden heeft de TransActive 400 een extra aansluiting zodat een tweede systeem kan worden doorgelinkt.

De Alesis TransActive komt perfect tegemoet aan de specifieke eisen van drummers met een elektronische kit.

  • 200 watt continu, 400 watts peak
  • verwerkt de veeleisende transiënten van elektronische drums met gemak
  • door plaatsing onder een hoek en de toepassing van een baspoort is de afstraling uitnuntend
  • stereo 1/4″-jack- én RCA-ingangen
  • stereo 1/4″-jack-uitgangen
  • stereo link-uitgangen (1/4″-jack) met left/right/stereo-schakelaar

Meer informatie over dit en ander NAMM 2014-nieuws van Alesis vind je op de NAMM-pagina van Alesis. Alesis wordt geïmporteerd/gedistribueerd door inMusicBrands

[pro_ad_display_adzone id=”20″]

.