Als het gaat om personal monitoring en stemprocessing loopt TC Helicon al jaren voorop. Op het podium is een goed geluid van groot belang, met name voor de leadzanger of zangeres. In veel gevallen ben je afhankelijk van de dat wat de geluidsman je toestuurt. De FX150 VoiceSolo geeft je zelf controle over je monitorgeluid.

Deze ‘alles-in-een’ monitor doet dienst als Personal PA, vocal monitor of instrument versterker en heeft de volledige bediening aan de voorzijde. Maar hij heeft meer…

 

tc-helicon-fx150-voice-solo

 

De FX150 VoiceSolo heeft 150 Watt vermogen, weergegeven door een 6,5″ 2-weg coaxiale Tannoy speaker. Hij heeft een 3-kanaals digitale mixer met TC-Helicon Voice Processing, inclusief Reverb, Intelligent EQ en Compressie. M.b.v. twee aanwezige beugels kun je hem zo aan een microfoonstatief bevestigen.

fx150-mic-stand-mounting-gfx_570x150px

 

fx150-tech-specs-angles-sm

Niet alleen voor Vocals

Een monitor is natuurlijk persoonlijk, hij moet dat wat jij wilt horen goed weergeven, maar niet alleen vocalen, ook instrumenten. Je kunt hem zonder problemen voor gitaar en zelfs voor basgitaar gebruiken, je gelooft niet wat je hoort. Dit is mede te danken aan de stevige interne versterker.

Specificaties:

  • 150 Watt Class-D versterker
  • Fullrange 6,5″ Tannoy 2-weg coaxiale ICT driver
  • 3-Kanaals digitale mixer
  • 3-Bands EQ met onafhankelijke per kanaal
  • Hoge kwaliteit microfoon pre-amps
  • TC Helicon Vocal Processing
  • MicControl compatible
  • Gewicht: 3Kg
  • Afmetingen: 210 x 286 x 184mm
  • Kunststof behuizing

Verkoopprijs: 269,- incl. BTW

Kijk voor meer informatie op: www.tc-helicon.com

Voicesolo-Front-3_crop_500px