digitech-rp360-rps60xp-gitaar-processor

De Digitech RP360 en RP360XP bieden alles wat je als gitarist maar kan wensen. Ze bevatten meer dan 125 effecten (32 versterkers, 16 cabinets en 74 stompboxen) geïnspireerd op ’s werelds meest verkochte pedalen en versterkers.

De RP360 en RP360XP hebben, naast een uitgebreide collectie aan effecten, een 40-seconden looper, bijna 200 presets, USB poort, toewijsbare voetschakelaars, ingebouwde tuner, Sound Check en 60 ingebouwde drumtracks. De RP360XP een extra expressiepdaal t.o.v. de RP360.

Je kunt tot 8 effecten in een preset combineren. De RP360 (XP) heeft een USB aansluiting waarmee preset-data van en naar de computer kan worden gestuurd. Met de USB poort kun je ook je gitaartracks direct op de computer opnemen, de RP360(XP) werkt immers moeiteloos samen met GarageBand, Pro Tools, Cubase, Abvleton en iedere andere opnamesoftware voor Mac of PC.

De RP360 (XP) heeft een nieuwe exclusieve functie, genaamd Sound Check. Met de Sound Check functie kun je snel een opname van je gitaarpel maken en dit laten herhalen zodat je vervolgens de perfecte effectinstelling maakt. Je hoeft dus niet continu voorover te buigen om steeds kleine aanpassingen aan je pedaal te doen.

Meer weten over deze effectpedalen? ga voor meer informatie naar www.digitech.com

digitech-rp360-effectpedaal

digitech-rp360-xp-effectpedaal