Ben je op zoek naar een akoestische drumkit die meer dan portable is, let dan eens op deze Tama Silverstar Cocktail Kit. Nooit eerder zagen we een dergelijke compacte kit met een dergelijke unieke uitstraling en dito klank. Het meest opvallende is natuurlijk zijn formaat, hij past, volledig ingepakt, in twee tassen!

Het grote voordeel is dat je maar een vierkante meter nodig hebt om hem te kunnen opstellen. Alle ketels kunnen in elkaar worden geschoven zodat ze een compact geheel vormen en in 1 tas passen. De onderste ketel werkt als bassdrum, op speelhoogte heb je een snaredrum en twee toms in verschillende maten.

Je kunt een extra MCAX5366 beugel bijkopen zodat ook een closed-hihat en bekken aan de set kunnen worden toegevoegd. Zoek je iets voor kleine akoestische sessies, voor repetities en alle andere sitauties waar te weinig ruimte is voor een volledige 5-delige kit, kijk dan zeker eens naar deze Cocktail Kit!

Advies verkoopprijs: 666,- / Winkelprijs 599,- incl. BTW

MCAX5366 Cymbal mounting Hardware kit: 98,80 incl. BTW

(Afgebeelde bekkens worden niet meegeleverd).

 

 

tama-cocktail-kit