Boss_od-1x_overdrive_pedaal_4-568x1024De Boss OD-1X brengt de beroemde BOSS-overdrive naar de 21e eeuw. Het pedaal opent tal van nieuwe expressie- en performancemogelijkheden voor gitaristen. Dit effectpedaal van de nieuwste generatie combineert 35 jaar ontwikkelingsgeschiedenis met geavanceerde BOSS-technologie. Zet je schrap om van je sokken geblazen te worden: de Boss OD-1X zal de manier waarop je naar een overdrive-pedaal kijkt en luistert voorgoed veranderen.

Beleef de ultieme Overdrive-ervaring

De OD-1X levert een overdrive-sound die je met geen enkel ander effectpedaal kunt krijgen. De klankkwaliteit, helderheid en het toonbereik zijn aan mekaar gewaagd. De magische MDP-technologie van BOSS zorgt ervoor dat elke noot vlekkeloos klinkt, met vette tonen tijdens slagrifs en een fluweelzachte grind tijdens het spelen van akkoorden. Ongeacht de instellingen: de OD-1X voorziet een levendig en complex klankspectrum, van snijdend tot smooth. De sound en hoeveelheid overdrive volgen op natuurlijke wijze elke snaaraanslag en -tokkel. De klank van de OD-1X klinkt zodanig vet en prominent dat je al snel vergeet dat je gitaar ‘slechts’ met een compact overdrive-pedaal verbonden is.

  • Special edition BOSS-overdrive-pedaal met next-gen-sound, -feel en -respons
  • Compleet nieuw ontwerp voor een unieke speelervaring die niet bereikt kan worden met analoge overdrive-pedalen
  • Krachtige realtime-processor levert een brede waaier klanken met natuurlijke compressie
  • Vette en rijke sound die tegelijk ook zacht en verfijnd klinkt
  • Behoudt het unieke klankkarakter van verschillende gitaren en elementen (pickups)
  • Extreem laag ruisniveau, zelfs met hoge gain-instellingen
  • Drive-, High- en Low-knoppen om de klank ingrijpend bij te sturen, veel gedetailleerder dan bij klassieke gitaarpedalen
  • Knappe look, met exclusieve chromen knoppen en bedieningsplaat, plus een zilveren vintage-knop om het batterijcompartiment mee te openen
  • Beschikt over de innovatieve Multi-Dimensional Processing (MDP)-technologie van BOSS, die uit eigen technologie en een aangepaste DSP bestaat

[pro_ad_display_adzone id=”20″]