De Focusrite iTrack Dock is een recording Dock voor de nieuwe generatie iPad en iPad mini met ingebouwde voeding. Met twee Focusrite microfoon-preamps naast twee line inputs en een instrument-DI, stereo monitor outputs en USB heb je meer dan voldoende in- en uitgangen om alles aan te sluiten wat maar nodig is.

De iTrack Dock heeft tevens twee MIDI aansluitingen en werkt met 24-bit/96kHz digitale conversie zodat je kunt genieten van de topkwaliteit klank die Focusrite ook in zijn andere apparatuur biedt!

De Focusrite iTrack Dock is ideaal voor singer songwriters, muzikanten, thuis producers, kortom iedereen die de eenvoud van bediening van een iPad in zijn studio wil gebruiken. De iTrack Dock werkt met iedere Core Audio App inclusief GarageBand, Auria en Cubasis. Hij wordt geleverd inclusief een gratis ‘Tape by Focusrite‘ App voor iedereen die snel wat ideeën wil kunnen registreren.

focusrite-itrack-dock

focusrite-itrack-dock-achterzijde

 

Advies verkoopprijs: 232,- ex. BTW

Levertijd: Maart 2014

Importeur voor Nederland: Total Sonic 

Ga voor meer informatie naar de website van de fabrikant: www.focusrite.com