De nieuwe Pulsar PL 112 FA en PL 115 FA actieve luidsprekers van HK Audio zijn voorzien van D-klasse-versterkers met een duizelingwekkend vermogen van 1000 watt. 650 daarvan is gereserveerd voor de 12″ / 15″ low / mid-driver en 350 watt is voor de 2″ voice coil hoog-driver. Het is dan ook niet verbazend dat deze Pulsar-luidsprekers bedoeld zijn voor de meer veeleisende bands en dj’s. Frequentierespons: +/- 3dB – 70Hz – 16kHz  en -10dB – 56Hz -18kHz. De maximale SPL is 125dB voor de 12″ PL 112 F en 127dB voor de 15″ PL 115 F.

achterkant590
Tegelijkertijd zijn ze voorzien van een zeer flexibele ingangssectie met 3 kanalen, waarvan twee zijn uitgevoerd als combo-ingang (XLR / 1/4″-jack) met elk een eigen gain-regeling en een mic / lijn-schakelaar, en een derde als van stereo RCA-ingang. Ook zijn er switches voor het gebruik in combinatie met de bijbehorende subwoofer Pulsar PL 118 Sub A, waar de subwoofer ook fungeert als scheidingsfilter en EQ-schakelaars voor het gebruik als monitor.

sub590

voorkantVoor de beveiliging zorgt een actief circuit dat beschermt tegen overbelasting, kortsluiting, oververhitting en overspanning.
De afwerking is buitengewoon degelijk met een stoot- en krasbestendige caoting.
Als optie zijn er allerhande accessoires in de vorm van rigging-materiaal, statieven en steunen verkrijgbaar zodat de Pulsar’s in de meest uiteenlopende situaties en toepassingen kunnen ingezet: van floormonitor tot gevlogen PA.

Het HK Audio Pulsar-systeem levert een geweldig dynamisch bereik en een ronduit indrukwekkende laagfundering, ook bij extreem hoge levels.

Meer informatie is te vinden op de internetpagina van nieuwe Pulsar-serie. HK Audio wordt geïmporteerd door Algam Benelux.

[pro_ad_display_adzone id=”20″]