Wil je zo af en toe even wat oefeningen doen zonder steeds je hele gitaar mee te nemen? Dan is de PocketStrings een superhandige ‘oefen tool’ voor iedereen die elektrisch gitaar speelt! De PocketStrings is een kleine portable gitaarhals, leverbaar met 4 of 6 frets. Je schuift hem uit en je kunt direct wat toonladders spelen of wat akkoorden grijpen.

De PocketStrings heeft:

  • Echte snaren
  • Echte frets
  • Een strumpad om ritmes te spelen
  • Is portable

Hij is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, je kunt hem eenvoudig overal mee naartoe nemen en in alle stilte je oefeningen doen. De PocketStrings is leverbaar met 4 frets (voor het spelen en oefenen van akkoorden) en 6 frets (voor het oefenen van toonladders. Een onmisbare hulp voor iedere gitarist.

Verkoopprijs: 29,95 incl. BTW

Website van de fabrikant: www.pocketstrings.com

Demo Pocketstrings-4

 

Demo PocketStrings-6