MOOER onderscheidt zich met zijn effectpedalen onder andere door gebruik te maken van het micro 1590-formaat (93x42x52mm) en toch hebben deze micro pedals een macro sound! Het toch al imposante aanbod wordt nu uitgebreid met een drietal nieuwe producten.

MOOER Mod Factory

MOOER_MOD-factory

11 verschillende modulatie-effecten van zeer goede kwaliteit, dankzij de 32-bits DSP-chip aan boord van de micro 1590 formaat-behuizing. Met deze Mod Factory overtreft MOOER zichzelf én heel wat concurrenten op het gebied van mogelijkheden en flexibiliteit. Afhankelijk van het gekozen effect zijn instelbaar: RATE of SENSITIVITY, LEVEL of TONE en DEPTH. Dit MOOER Mod Factory-pedaal heeft tevens een true bypass.

MOOER Slow Engine

MOOER_Slow-Engine

Een Auto Swell/Volume pedaal mag niet ontbreken. Hiermee haal je de attack uit elke aanslag en laat je noten snel of langzaam opkomen. Dit is uiteraard instelbaar. Ideaal voor een viool-achtige aanslag bij korte swells of langzaam aanzwellende akkoorden, eventueel met een flinke portie delay en chorus. En ook de MOOER Slow Engine-pedaal heeft een true bypass.

MOOER_Micro-Power

Daar is-ie dan, de langverwachte power-supply in het bekende micro-formaat. Met 8 geïsoleerde en beveiligde outputs van elk 300mA, ruim voldoende voor praktisch elk pedaal op de markt. Deze MOOER Micro Power wordt geleverd met alle aansluitkabels en een 12V-adapter.

Verkoopprijzen:

  • MOOER Mod Factory: € 89,-
  • MOOER Slow Engine: € 89,-
  • MOOER Micro Power: € 99,-

Meer informatie is te vinden op de website van importeur GitaarBizz. : www.gitaarbizz.nl. Meer informatie in het Engels vind je op de fabriekswebsite van MOOER.