Palmer 3-Easy – de economische uitvoering van de Palmer Triage Router

Met dit schakelpedaal kun je het signaal van 1 gitaar op een verantwoorde manier naar, wisselend, drie aangesloten versterkers sturen. Voor een betere interne dynamiek wordt het 9 Volt circuit opgepompt naar ongeveer 30 volt.

Schakelen kan onmiddellijk en zonder nare bijgeluiden. Dit wordt bereikt door het gebruik van micro-schakelaars, de grote knoppen  worden louter als mechanische triggers gebruikt.

palmer-3-easy-3-weg-versterker-switcher

 

Uitgang 1 en 2 zijn ‘zwevend’ en elektrisch geïsoleerd door een trafo van hoge kwaliteit om aardlussen te voorkomen. Omdat een gitaar altijd geaard moet worden aangesloten voor een schoon signaal is uitgang 3 niet geïsoleerd. Mocht je uitgang 3 gebruiken om een stemapparaat aan te sluiten (wat dus niet geaard is) kun je uitgang 1 extra aan aarde koppelen door een schuifschakelaar. De Class A FET ingangsversterker is qua ingangsniveau gelijk aan het signaalniveau van de Hi-Z ingang van een buizenversterker.

De Palmer 3-Easy kan niet met batterijen worden gebruikt , een adapter is als accessoire los leverbaar.

Verkoopprijs: 199,- incl. BTW

Lees meer specificaties op: www.palmer-germany.com 

[pro_ad_display_adzone id=”20″]