De Electrix Tweaker is al even leverbaar maar interessant genoeg om hem extra onder de aandacht te brengen, met name gezien de vlucht die de ontwikkeling van DAW software de laatste maanden heeft doorgemaakt (Live 9.1, Cubbase 7.5, Sonar X3, etc.)

Tweaker is een performance controller voor Ableton, Serato, Traktor gebruikers en muziek performers en producers in alle genres. Tweaker is compact, gemakkelijk mee te nemen, roadproof en de intuïtieve layout past zowel in de studio als op het podium en DJ booth. Tweaker kan je belangrijkste controller worden in je perfomance of een toevoeging voor je bestaande setup.

elextrix-tweaker-effect-processor-perspectief

Het hart van Tweaker is de “Grid” van 32 multicolor RGB LED backlit rubber pads en 8 aanslaggevoelige groove pads. Aan beide zijkanten van de Grid bevindt zich een channelstrip met een fader, drie RGB buttons, een analoge knop en dire push encoders met rode LED ring. Tweaker heeft mappings voor Traktor, Ableton Live en Serato Scratch Live; daarnaast worden transparante overlays meegeleverd voor Traktor en Ableton Live.

Tweaker is USB buspowered en is Plug and Play voor Mac en PC, heeft MIDI in en uit en wordt geleverd met Traktor 2 LE, TweakerEditor, USB kabel en “opschroefpoten” om de Tweaker te verhogen tot platenspelerhoogte, of getilt te gebruiken.

De Electrix Tweaker is leverbaar voor een verkoopprijs van 389,- incl. BTW

electrix-tweaker-effectprocessor-performance-controller electrix-tweaker-dj-performance-controller

[pro_ad_display_adzone id=”20″]