prod_img_srh1540_alt3Compromisloze, gesloten hoofdtelefoon voor monitoring in de studio, bij mastering of voor audiofielen die zichzelf ’s ongegeneerd willen verwennen. Met andere woorden: een hoofdtelefoon voor zéér veeleisende gebruikers. Natuurlijk is het draagcomfort met de verwisselbare alcantara oorschelpen ongelooflijk hoog en is de constructie van aluminiumlegering en koolstofvezel robuust en superlicht, maar het draait om het indrukwekkende en extreem realistische geluidsbeeld met diep, warm laag en ver doorlopend hoog. Past bovenin de reeks Shure’s high-end hoofdtelefoons waarin de SRH1440 en 1840 al eerder de toon zetten. … de lat is niet eens meer te zien, maar gelukkig wel te horen.

 

 

 

Specs:

 • Driver: 40mm, dynamisch, neodymium magneet
 • Gevoeligheid: 99 dB SPL/mW
 • Impedantie: 46Ω
 • Max. input: 1000 mW
 • Frequentiebereik: 5Hz – 25kHz
 • Gewicht (zonder kabel): 286gr
 • Kabellengte: 1,8m
 • Kabeltype: verwisselbaar, oxygen-free copper
 • Connector: Gold-plated 3.5 mm stereo mini jack

Inclusief

 • Extra Alcantara oorschelpen (HPAE1540)
 • Twee verwisselbare kabels (HPASCA3)
 • 1/4″-adapter (6.3mm) connector met schroefdraad (HPAQA1)
 • Hardcase met ritssluiting (HPACC3)

prod_img_srh1540_alt5

Meer informatie over de Shure SRH1540 vind je op de Nederlandse Shure-site.

[pro_ad_display_adzone id=”20″]