finale-2014-productie-software

Finale 2012 heeft een stevige opwaardering gekregen in de vorm van Finale 2014, een must voor iedereen die zich bezig houdt met componeren en arrangeren.

Noteren is vooruit zien – naar het moment van uitvoering… en verder. Of je nu een eenvoudige oefening uitschrijft of een complete orkest partituur, Finale helpt je om uw muzikale ideeën eenvoudig om te zetten in een prachtig notenbeeld en het resultaat snel te kunnen delen met anderen.

Focus op creativiteit, niet op techniek.

Als de inspiratie toeslaat, zorgt Finale voor de technische details zodat u zich kunt focussen op het creatieve proces. Leg uw ideeën zo snel mogelijk vast – zonder obstakels, zonder oponthoud.

Uw muziek op úw manier

U kunt in een handomdraai maten verplaatsen, toonsoorten of sleutels wijzigen en tientallen bewerkingen uitvoeren om uw ideën vast te leggen, te arrangeren, te perfectioneren en op papier af te drukken.
Finale geeft zelfs creatieve input als u dat wenst, van het automatisch harmoniseren van melodiën tot het aangeven van het maximale toonbereik van specifieke instrumenten (voor verschillende niveau’s.

Noten invoer, keus genoeg.

De keuze is aan u, inspelen via een MIDI klavier, de muis, het toetsenbord. Ook importeren van MIDI-files, MusicXML en tal van andere bestandsformaten behoort tot de mogelijkheden. Maar ook het inscannen van bestaande bladmuziek, of het inspelen met een blaasinstrument via de microfoon (MicNotator®.) zijn opties waarmee u noten in de computer krijgt. De keuze is aan u.

Bekijk hieronder de nieuwe functies van Finale 2014 software

Laat u verbazen

Geluidskwaliteit maakt het verschil. Met Finale krijgt u een uitgebreide selectie digitale geluiden uit de sets Garritan Personal Orchestra, Jazz & Big Band, Concert & Marching Band en World Instruments libraries. Finale bevat tevens geluiden van Tapspace Virtual Drumline.

Wat u ZIET is een orkest, wat u HOORT zijn de geluiden van Garritan Personal Orchestra.

 

Afdrukken maar…

Met Finale creëert u eenvoudig de perfecte afdruk. Of u nu een eenvoudig stukje lesmateriaal maakt, een complete orkestpartituur componeert óf creatieve wegen bewandelt die nog niet begaan zijn, met Finale maakt u wat u wilt.

Perfecte bladmuziek

Personificeer uw muziek naar uw eigen stijl en smaak. Van muziek fonts tot akkoordsymbolen, van maatsoort aanduidingen tot spatiering, van zangteksten tot percussie notatie… hoe het eruit komt te zien bepaalt u zelf.

Kies simpelweg een Document Style vanuit Finale’s Setup Wizard en Finale handelt alle details af. Tenzij u iets naar uw eigen hand wilt zetten, uiteraard staat Finale dit ook toe.

Uw muziek is zo uniek als uzelf. Nu kan uw muziek er ook zo uniek uitzien als het klinkt. Alleen Finale biedt u de flexibiliteit om alles te kunnen creëren wat er in u opkomt.

  • Finale 2014 Academic/particulier: Eur. 399,- (incl. BTW)
  • Finale 2014 (commercieel gebruik) : Eur. 699,- (incl. BTW)
  • Finale 2014 Upgrade: Eur. 149,-

Wilt u meer weten over Finale 2014 software? Ga dan naar deze pagina

Importeur: KBS Software & Systems / website: www.kbsbv.nl / Tel. 0184: 611342