Samson maakt de levering van twee nieuwe mini keyboardcontrollers bekend, de Graphite M32 en Graphite M25. bekijk zie hieronder…

De Samson Graphite M25 is een USB bus powered MIDI keyboard met 25 halfgewogen mini toetsen, ideaal voor mobiele en studio applicaties. De Graphite M25 is met ongelofelijk veel controllers uitgerust: een programmeerbare Master Encoder en 8 parameter knoppen, transport knoppen voor gemakkelijke DAW bediening, twee banken met aanslaggevoelige /backlit/ trigger pads, octaaf- en sustain knoppen en de unieke PitchBend en Modulatie ribbons.

Advies Verkoopprijs: 108,- incl. BTW

samson-graphite-m-25-keyboard

De Samson Graphite M32 is een USB bus powered MIDI keyboard met 32 sync-action mini toetsen, ideaal voor mobiele en studio applicaties. De Graphite M32 is uitgerust met een programmeerbare Volume Slider en Parameter knop, octaaf- en sustain knoppen en de unieke PitchBend en Modulatie ribbons.

Advies verkoopprijs: 95,- incl. BTW
samson-graphite-m32-keyboard-controller

 

Kijk voor meer informatie op www.totalsonic.nl of een van de winkels aan de zijkant van dit artikel.