De Royal Blue Overdrive is een nieuw pedaal van de befaamde Mad Professor uit Finland en biedt een breed scala van lichte maar zeer dynamische overdrive tot stevige vervorming.  Voor maximale tone variatie is er gekozen voor een aparte bass en treble EQ knop in plaats van de gebruikelijke “tone”knop . In tegenstelling tot veel andere pedaal merken voegt  Mad Professor geen extra midden toe aan zijn overdrive pedalen, hierdoor blijft de kleur en karakter van je gitaar en versterker behouden.

mad-professor-royal-blue-overdrive-3

 

Met een minimale gain instelling kan het pedaal gebruikt worden als een booster met een 2-bands EQ. Het pedaal is heel dynamisch en reageert zeer gevoelig op de volumepotmeter van je gitaar. Net als alle andere pedalen van Mad Professor laat de Royal Blue Overdrive zich zeer goed combineren met andere pedalen.

royal blue overdrive

Specificaties;

  • Treble en Bas regelaars
  • Volume & gain regelaars
  • True bypass
  • Status LED
  • Klankspectrum: Van ‘classic midboost’ tot ‘scooped’ sounds
  • Werkt op een 9 Volt batterij of een optioneel verkrijgbare adapter

Verkoopprijs: 179,- incl. BTW

Voor meer informatie / Importeur voor Nederland: Benelly Import – 070 -3655030