Beloofd is beloofd: als we 1.400 likes haalden, zouden we een Lewitt MTP 340 CM weggeven en nu we dit bereikt hebben doen we deze belofte gestand. We wilden zo veel mogelijk mensen duidelijk maken dat het de moeite waard is om al het nieuws over muziekinstrumenten en opname- en versterkingsapparatuur te volgen via MusicGear en dat is gelukkig gelukt.

We hebben vanmorgen lukraak in de lijst van mensen die de wedstrijd via Facebook hebben gedeeld geprikt, gecheckt of de persoon die daaruit kwam ons heeft ge-‘Vind-ik-leukt’ en inmiddels weten we wie de winnaar is:

Joël Floor

Joël blijkt een rasmuzikant te zijn en we zijn dan ook blij deze Lewitt-mic aan hem te kunnen overhandigen. Joël Floor is persoonlijk op de hoogte gesteld van het winnen van deze fantastische microfoon. Meer over deze microfoon vind je op de site van Lewitt.

lewitt_mtp_340_cm_590px

Deze verloting had niet kunnen plaatsvinden zonder de uiterst bereidwillige medewerking van importeur AudioBizz.

Houd MusisGear.nl en onze Facebook-pagina in de gaten, want zo blijf je op de hoogte van het laatste en meest inspirerende nieuws, en wie weet wat we nog meer in petto hebben…