Ben je op zoek naar een draadloos microfoon systeem dat allround inzetbaar is? Dan is het misschien een goed idee om dit Samson Concert 88 Handheld System in de muziekwinkel te gaan bekijken.

De Samson Concert 88 staat namelijk z’n mannetje op het podium maar is ook prima inzetbaar op beurzen, bij presentaties en in klaslokalen. De Concert 88 is dé draadloze microfoon voor iedereen die een veelzijdige, draadloze en perfect klinkende microfoon zoekt.

Samson-CR88

Samson noemt op hun website een afstand van  90 – 100 meter als maximale afstand waarop de ontvanger nog goed het signaal van de microfoon kan ontvangen. Mocht het signaal van de microfoon wegvallen dan zorgen de ’Tone Key’ en ’Auto Mute’ van de ontvanger er voor dat er geen ruis te horen is. Hij gaat pas weer het signaal van de microfoon doorgeven als de connectie weer perfect is.

Samson-CH88

Het syncen tussen de ontvanger en de microfoon is zeer eenvoudig. Op de voorkant van de CR88 zit een ’Select’ knop waarmee je met een druk op de knop de ontvangen en de microfoon met elkaar synct d.m.v. een infrarood signaal.

cr88_receiver-panel-1032x182

De Samson R88 ontvanger kan door de meegeleverde inbouwkit makkelijk ingebouwd worden in een 19’ rack (de R88 heeft een breedte van half-19”) en heeft één gebalanceerde XLR uitgang en één ongebalanceerd 1/4-inch jack uitgang. De CH88 microfoon heeft een Power/Mute schakelaar en werkt gemiddeld 8 uur op twee AA batterijen.

De advies verkoopprijs van het systeem 173,- ex. BTW

Kijk voor meer informatie op: www.samsontech.com