Tama lanceert dit jaar onder de naam ‘Sound Lab Project’ een aantal ‘limited edition’ drumkits en snares, waaronder deze ‘Backbeat Bubinga Birch‘ snaredrum. Deze S.L.P LBO147-MTO snaredrum heeft een Bubinga/berken hybride ketel met een prachtige wit eiken buitenlaag. De extra diepe ketel (7″) gecombineerd met stalen spanranden geven hem een rijke, robuuste klank met voldoende body.

tama-LBO-147-bubinga-snaredrum

 

Deze snaredrum heeft een spanner volgens het ‘Lineair Drive’ systeem, speciaal ontworpen om de spanner beter te kunnen doseren. Zelfs als je de handle snel beweegt zul je geen typisch ‘slap’ horen, wat bij andere mechanieken vaak wel het geval is.

tama-snaredrum-spanmechaniek

 

3 Binnenste lagen van Bubinga en 4 buitenlagen gemaakt van Berken, plus een Wit Eiken buitenlaag; een unieke constructie met een totale dikte van 8mm. Door een combinatie van materialen is Tama erin geslaagd om een klank met goede ‘focus’ en attack te creëren met het berkenhout en extra veel laag dankzij het Bubinga hout.

Adviesprijs: 402,- incl. BTW

Kijk voor meer informatie op: www.tamadrum.com

Specificaties:

  • Formaat: 7″ x 14″
  • Kleur: Matte Tan Oak (MTO)
  • Ketel: 3 lagen Bubinga, 4 lagen Berken, 1x Wit Eiken
  • Spanrand: Steel Mighty Hoop (3.2mm)
  • Tune lugs
  • Snaarspanner: MLS50A Lineair-Drive
  • Snaremat: Starclassic Hi-Carbon Steel Snappy