LD Systems breidt zijn mixerlijn uit met een zeer compact model met professionele kenmerken. De LAX3USB is een drie-kanaals mixer voor  homestudio’s of kan dienen als het hart van je eerste digitale recording studio. Alle essentiële aansluitingen daarvoor zijn op deze mixer aanwezig.

De LD Systems LAX3 USB heeft een USB2.0 aansluiting waarmee hij direct met een computer kan worden verbonden. Hij is compatible met alle computersystemen vanaf Windows XP en MAc OSX 10.5, en alles daarboven.

ld-systems-lax-3-usb-mixer

 

Het mono kanaal is voorzien van 20 Volt phantom power voor je condensator microfoon, plus een twee-delige toonregeling. Het stereo kanaal heeft ook een twee-delige toonregeling. Een extra stereo ingang is te vinden in de vorm van een cd-input.

Wil je direct beginnen met digitaal opnemen? Dat kan! LD Systems levert gratis, via download, een versie van Audacity software bij!

Verkoopprijs: 55,- incl. BTW

Meer informatie op: www.ld-systems.com

ld-systems-lax-3-usb-mixer-zijkant ld-systems-lax-3-usb-mixer-achterkant