Op 16 november is de Bax-shop in Goes het toneel voor Ibanez-gitaristen. Niet alleen zijn er workshops door doorgewinterde Ibanez-bespelers, je kunt ook je eigen Ibanez-gitaar laten afstellen door gitaararts Gaku Ikeda. Al je nog niet overtuigd was van de kwaliteiten van Ibanez-gitaren, dan is dit het moment om om te gaan.

Powergitarist Remy Hansen licht een tipje van de sluier op met betrekking tot het spel van Paul Gilbert, Steve Vai en Joe Satriani. Zijn eigen spel levert trouwens al voldoende inspiratie, want dat is doorspekt met indrukwekkende techniek.
Daarna is Joop Wolters aan de beurt. Ook weer hoogstaande techniek en een verhelderend kijkje in de keuken waar zijn sounds worden klaargestoomd. Joop Wolters werkte met giganten op het gebied van rock, fusion en metal zoals Virgil Donati, Simon Philips en Greg Bissonet. Het programma ziet er als volgt uit:

12:30 uur – Remy Hansen

14:00 uur – Joop Wolters

Het een gratis event, maar het is wel zaak je in te schrijven. Dat heeft twee voordelen: ze weten in Goes dat je er aankomt én je maakt kans op een Ibanez RG1XXV. Door middel van een verloting kom je mogelijkerwijs in het bezit van deze state-of-the-art Ibanez ter waarde van ruim € 1.000,-. Schrijf je hier in!

RG1XXV_FYE_1P_01

Een waarschuwing is op zijn plaats:  je loopt kans dat je je ervan bewust wordt dat je niet zonder een Ibanez-gitaar kunt. Troost: als je er op 16 november een aanschaft, kun je je gepast kleden in een Ibanez-t-shirt; dat krijg je er dan bij.

Meer informatie over dit Ibanez-event vind je op de website van de Bax-shop.