De Overdrive Preamp 250 heeft de originele en legendarische overdrive sound van het oorspronkelijke effectpedaal zoals ontworpen in de seventies, in dit effectpedaal zit dus meer dan 40 jaar ervaring verwerkt. “Boutique” is de juiste kwalificatie voor deze remake.

Nieuw echter is de lichtgewicht aluminium behuizing, een 9V DC powersupply (daardoor ook goed inpasbaar in je pedalboard), een echte analoge true bypass (waardoor je verzekerd bent van je originele toon in de uit-stand) en een heldere led (on/off).

DOD_250_Side_lightbox

Naast input, output, on/off-switch en powerplug, heeft de Overdrive Preamp 250 een gain-regelaar waarmee je de hoeveelheid distortion regelt en een level regelaar waarmee je het output level van het pedaal regelt.

Het betreft een limited edition en deze zal slechts beperkte tijd leverbaar zijn, dus je moet er snel bij zijn: op=op.

Meer informatie in het Engels is te vinden op de DOD-website. Het pedaal komt in november op de markt en de adviesprijs is € 111,- exclusief btw. DOD wordt geïmporteerd door Total Sonic.

DOD_250_TOP_lightbox