Word je af en toe een beetje moe van de lading adapters die je nodig hebt om je rack met Sennheiser, Line 6, Shure of LD Systems te voeden? Palmer heeft de oplossing in de vorm van de PWT06!

De Palmer PWT06 is een meervoudige voeding met 6 geïsoleerde uitgangen die per stuk 1000mA aan stroomsterkte leveren. Hij is daarmee de ideale oplossing voor het voeden van meerdere ontvangers van draadloze systemen in je stagerack en maakt het gebruik van losse adapters overbodig!

palmer-pwt06-19-inch-illustratie

 

De Palmer PWT06 kan tot maximaal 12 draadloze systemen van spanning voorzien waaronder bijvoorbeeld Sennheiser EM100G3, AKG 4500SET, Shure ULXP4, Line6 XDV75 of een serie LD Systems producten van de LDMEI1000 tot de LDWS1000R2 dual receiver.

De polariteit is per uitgangspaar aan de achterzijde instelbaar evenals de uitgangsspanning van 9, 12 of 18 Volt. Standaard worden 6 voedingskabels meegeleverd.

palmer-pwt06-achterzijde

 

De meegeleverde voedingskabels zijn op basis van een Y-verbinding zodat twee apparaten per uitgang kunnen worden aangestuurd. Leds aan de voorzijde geven aan of de units correct functioneren of indiceren mogelijke fouten.

Lees meer informatie op: www.palmer-germany.com

Verkoopprijs 398,- Euro incl. BTW

PWT06_blue_print