Bij een Reverb gaat het met name om ruimte, maar daar gaat het bij indelen van je pedalboard eigenlijk ook over. Daarom heeft TC Electronic een reverbpedaal gemaakt dat zo weinig mogelijk ‘ruimte’ in neemt, de Hall of Fame Mini.

De reverbs van TC Electronic zijn zo’n beetje de beste die er zijn. Je kunt ze horen op talloze producties en worden gebruikt door gitaristen van over de hele wereld. Daarom is voor de Hall of Fame Mini Reverb gekozen voor de zeer bekende Hall Reverb. Alle Toneprints die zijn gemaakt voor het Hall of Fame pedaal kunnen ook in deze Mini-versie worden geladen. Dus of je een veren-, hall, room of plate reverb nodig hebt, met deze Hall of Fame Mini Reverb zit je gebeiteld!

tc-electronic-hall-of-fame-mini-reverb

 

Als je de Hall of Fame Mini aansluit heb je gelijk een reverb die je nog nooit in een ander pedaal bent tegengekomen. Je kunt daarnaast ook favoriete Toneprints vanuit je smartphone direct naar het pedaal sturen inclusief de standaard sounds van de originele Hall of Fame reverb.

Daarnaast kun je met de Toneprint editor je eigen, ideale, reverb-sound maken. De editor is eenvoudig te gebruiken en geeft je alle tools om de ideale instelling te bereiken.

Meer weten over de TC Electronic Hall of Fame Mini Reverb? Ga naar www.tcelectronic.comtoneprint-editor-ipad-backstage-image-hof-mini