TC Electronic introduceert de nieuwe BG250 bascombo’s met een ‘killer-sound’, portable en Toneprint ondersteuning. Een intelligente EQ plus een lading aan andere functies maken ze zeer de moeite waard!

Deze nieuwe lijn basversterkers bestaat uit de BG250-115, BG250-112, BG250-210 en BG250-208. Meer dan voldoende keuze aan speakers dachten we zo! Het maakt niet uit voor welke speaker configuratie je kiest, ze klinken allemaal als een huis!

Alle modellen hebben Toneprint functionaliteit! Je kunt dus effecten vanuit je smartphone wisselen en gebruik maken van op-maat-gemaakte-toneprints, geprogrammeerd door de beste bassisten ter wereld.

De TC Electronic BG250-115 mag dan zeer portable zijn, hij heeft alles wat je nodig hebt voor een te gekke comboversterker. Hij klinkt stevig, ondanks zijn compacte formaat, heeft een veelzijdige klank en een on-board tuner die ook geschikt is voor 6-snarige basgitaar.

 

De TC Electronic BG250-112 heeft dezelfde punch als zijn grotere broer, alleen het middengebied is wat nadrukkelijker. Als je iets meer ‘midden’ zoekt is dit het ideale combo voor je. Hij heeft zowel een ‘bassy old school’ sound als een ‘moderne crispy’ sound. De BG250-122 heeft twee Toneprint slots en een ingebouwde tuner voor 4-, 5- en 6-snarige bassen.

 

De TC Electronic BG250-210 is is afgeleid van de Bass Amp 2.0. Dit succes heeft geresulteerd in een basversterker met dezelfde speakerconfiguratie. Naast voldoende volume biedt dit model misschien wel de meeste klankmogelijkheden van alle modellen uit deze serie. Uiteraard heeft hij een intelligente EQ sectie en ingebouwde bas-tuner. Natuurlijk kun je ook met deze BG250-210 met Toneprints aan de slag!

De meest verrassende versterker uit de nieuwe BG250 combo-lijn is misschien wel deze BG250-208. Naast ultiem portable heeft hij ook maximale toon en focus. Een ideale oefenversterker en, voor iedereen die live speelt, ideaal om mee op pad te nemen. Speel je met een groot P.A. is de BG250-208 meer dan groot genoeg als monitor of voor als backline. Het pure genieten!

Wil je meer weten over deze nieuwe BR250 combos” Ga dan naar www.tcelectronic.com