Alesis DM7X, een geavanceerd 5-delig digitaal drumstel!

Zet hem op en begin direct met drummen! Dit nieuwe digitale set is gebouwd rondom de nieuwe Alesis DM7X soundmodule bomvol te gekke sounds. De zeer goed bespeelbare pads bieden veel extra functionaliteit zoals de dual-zone snaredrum met goede rimshot functie, maar ook de crashbekkens met ‘choke’ functie.

De Alesis DM7X heeft 40 drumkits verdeeld over alle genres. Je kunt bestaande kits eenvoudig aanpassen of zelf sets samenstellen op basis van de 385 interne klanken. Drum- en ‘Bekken’ knoppen zijn geplaatst in de traditionele stand van een drumstel zodat je heel gemakkelijk je eigen kits maakt!

alesis-dm7x_module

Buiten het grote klankarsenaal biedt de Alesis DM7X meer! Zo heeft hij een ingebouwde ‘studeer’ functie met 60 play-along tracks en een onboard metronoom om je drumskills te verbeteren. Naast de USB MIDI aansluiting voor gebruik met computers of mobiele apparaten heeft hij ook traditionele MIDI aansluitingen zodat je een drumcomputer of soundmodule kunt aansluiten.

De Alesis DM7X is een ideale set voor iedereen die wil starten met drummen en iets zoekt in een aantrekkelijke prijsklasse.

Richtprijs 599,- Euro

alesis-dm7x_drumstel

 

De Alesis DM7X bestaat uit:

 •  8″ DMPad dual-zone snare pad
 • 8″ DMPad single-zone tom pads (x3
 • Kick Drum (StealthKick 2 trigger pad, X Kick bass drum pedal, Inverted beater)
 • 10″ Hi-Hat cymbal pad
 • Variable hi-hat pedal
 • 10″ Crash cymbal pad with choke
 • 10″ Ride cymbal
 • Compact rack and all mounting hardware
 • DM7X Advanced Drum Sound Module with power supply
 • Kabel ‘snake’
 • Drumsleutel
 • Drum stokken

Dit drumstel is te koop bij: