Door de aanwezigheid van een hoofdtelefoonuitgang en XLR-outputs kun je met de Pocket Amp rustig thuis oefenen of simpelweg doorkoppelen naar het PA in de oefenruimte zonder een zware versterker en dito cabinet met je mee te slepen. De stereo aux-ingang kun je aansluiten op een mp3- of cd-speler, zodat je kunt meespelen met je favoriete songs of lastige partijen kunt instuderen.

Afbeelding 1

De Pocket Amp levert een breed scala aan cleane en vervormde versterkersounds en realistische luidspreker-simulaties. Hij is voorzien van schakelaars voor versterkerkeuze, Clean- , Crunch en Heavy-modes, simulatie van de positie van het cabinet ten opzichte van de microfoon en instellingen voor Drive, Level, Treble en Bass om je eigen sound te finetunen.

pepamptop

Dit alles is samengebald in een robuuste aluminium behuizing. Hij werkt op batterijen of met een als optie verkrijgbare 9V-voeding.

De verkoopprijs is € 89,-. Meer informatie in het Engels is te vinden op de webpagina van de Palmer Pocket Amp.