MOOER is een explosief sterk stijgende speler op de markt van gitaareffecten en voegt regelmatig een nieuw micro- pedaal aan zijn toch al imposante programma toe. Hierbij stellen we je de SOLO voor. De Level, Tone en Gain regelaars spreken voor zichzelf.

De miniswitch heeft drie standen:

  • NATURAL : voor een zeer buizenachtige respons met veel dynamiek, waarbij de Gain is in te stellen van een soft-clipping ”silky” overdrive tot high-gain distortion.
  • TIGHT : met name geschikt voor High Gain Distortion, waarbij de sound altijd mooi strak en ietwat compressed is, met veel bottom-end en een krachtig middentonen gebied. De leds onder de Level- en Tone-control lichten blauw op en reageren op de aanslag.
  • CLASSIC : Vintage High Gain. Krachtig, strak, nooit rafelig of schel maar altijd muzikaal en ideaal voor dynamisch Solo-lead spel. De leds onder de Level- en Tone-control lichten rood op en reageren op de aanslag.

mooer-solo-distoprtion-pedaal

De MOOER SOLO is ontegenzeggelijk een van MOOER’s meest geslaagde ontwerpen. Een overdrive en distortion pedaal met eigenschappen die je niet verwacht uit een pedaal van deze afmetingen.

Verkoopprijs : € 79,- inkl BTW Importeur : www. gitaarbizz.nl


mooer-solo-effectpedaal-2