Het volume van je studiomonitors instellen met een muis in je DAW programma of door steeds achter de monitor te moeten kruipen is niet echt handig als je aan het mixen bent. Natuurlijk willen we een gewone grote volumeknop binnen handbereik! De oplossing ligt nu binnen ieders bereik met deze nieuwe Palmer MoniCon!

PMONICON_1

 

Dit praktische, ergonomische kastje met chique houten zijpanelen sluit je aan tussen de uitgang van je laptop, PC of audio interface en je actieve monitors. De grote volumeknop laat je zeer precies het gewenste volume van je monitors instellen.

Het interne circuit is volledig passief en tast het signaal dus op geen enkele manier aan. Naast de 3.5mm minijack aansluitingen (in/out), die bij computer veel gebruikt wordt, heeft de Palmer MiniCon ook twee professionele XLR/jack combo aansluitingen bij de ingangen en twee XLR aansluitingen bij de uitgangen. Op deze manier is hij zowel geschikt voor home- als professionele studio’s.

palmer-monicon-passieve-studiomonitor-volume-regelaar

 

Naast de grote volumeregelaar bevinden zich een ‘mute‘ en ‘mono‘ schakelaar. Met een druk op de knop schakel je je monitors uit of voeg je een stereo signaal samen tot een mono signaal, erg handig als je je mix wilt checken op mono-compatibiliteit!

Verkoopprijs van de Palmer MoniCon: 75,- incl. BTW

Mer informatie op: www.palmer-germany.com