Als het om muziek gaat hebben we heel wat te delen. Bij MusicGear verzamelen we laatste nieuwtjes op het gebied van muziek maken, muziek opnemen en de apparatuur en instrumenten om dat mee te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat er heel veel muzikanten zijn die hiervan op de hoogte willen worden gehouden op een makkelijke en snelle manier en om die groep te bereiken hebben we likes op onze Facebook-pagina nodig. Hoe meer likes, des te meer muzikanten we kunnen bereiken.
Als we het dan toch over “delen” hebben en het gaat over iets waar we zelf érg enthousiast over zijn, laten we het dan maar meteen goed doen:

Wij verwachten heel veel van het relatief jonge merk Lewitt, dat gespecialiseerd is in microfoons voor zéér kieskeurige gebruikers. Studiomicrofoons, livemicrofoons, specifieke drummicrofoons, allemaal met een kwaliteitsbeleving en een no nonsense-design zoals je uitsluitend bij Europese microfoonproducenten tegenkomt.

Als onze Facebook-pagina 1.400 likes passeert, geven we een Lewitt MTP 340 CM weg.

lewitt_mtp_340_cm_590px

Vergis je niet: de MTP 340 CM is een handheld condensatormicrofoon specifiek voor zang. De adviesprijs bedraagt maar liefst € 165,- en hij is dan ook bedoeld voor de verwende vocalist. Het karakter is helder en transparant zonder scherpte. De weergave is uiterst secuur, waardoor de MTP 340 CM zonder terughoudendheid ook in de studio kan worden ingezet. Maar hij is bedoeld voor livegebruik en daarom is de constructie buitengewoon robuust.

Wil je meer weten over de Lewitt MTP 340 CM kijk dan op de betreffende pagina op de Lewitt-website.

Wat je moet doen:

  1. Like de MusicGear-Facebook-pagina (als je dat nog niet eerder gedaan had)
  2. Like het Facebook-bericht over deze Lewitt-giveaway
  3. Deel het Facebook-bericht over deze Lewitt-giveaway op je eigen tijdlijn of dat van een Facebook-vriend(in).

Het gaat dus om drie acties van jouw kant. Van onze kant zullen we lukraak een deelnemer trekken uit alle deelnemers die hieraan voldoen. Als gezegd, dat doen we pas als onze Facebook-pagina 1.400 likes passeert.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door AudioBizz, de importeur van Lewitt voor de Benelux.

Als je gek bent van microfoons, móét je ook even kijken op de site van Lewitt Audio. Let dan vooral op de karaktervolle LCT 940 buizenmicrofoon (schakelbaar tussen FET en buizen!), de zeer veelzijdige LCT 640 multi-patternmicrofoon en de zeer doelgerichte DTP 640 REX basdrummicrofoon.

logo