De onvolprezen REMS Modelling-technologie staat aan de basis van de bijna onmetelijke mogelijkheden van de Korg Pandora Stomp. In feite gaat het hier om een robuuste pedaaluitvoering van de beproefde en alom gewaardeerde Pandora: een muti-effector voor gitaar en bas. De Pandora Stomp is voorzien van 158 versterkersimulaties en effecten, waarvan je er 7 tegelijkertijd kunt gebruiken. Om je op weg te helpen zijn er 200 instellingen voorgeprogrammeerd en zodra je zelf aan de gang gaat heb je ook weer 200 geheugenplaatsen om je eigen instellingen op te slaan.

Als je met een mp3-speler wilt meespelen kun je die aansluiten op de aux-ingang van de Pandora Stomp, maar je kunt je ook laten begeleiden door een van de 100 ingebouwde ritmepatronen of – simpel maar heel doeltreffend – je laten leiden door de ingebouwde metronoom. De toonhoogte van het inkomende signaal van een mp3-of cd-speler kun je maximaal 1 octaaf omhoog of omlaag transponeren. Het tempo van het begeleidingsritme én van de delay-effecten kun je met de tap-toets ingeven. Om de talloze functies van de Pandora Stompbox te bedienen zijn er 4 functietoetsen. Tegelijkertijd is de Pandora Stompbox ook een tuner met mute-functie, led-meter en backlit lcd.

Als je de Pandora Stomp via USB met je pc of Mac verbindt, kun je de instellingen ook bewerken en opslaan op je computer of de Stomp voorzien van nieuwe software zodra die voorhanden is.

PANDORA_stomp_OR_trio

De Pandora Stomp is leverbaar in zwart, oranje en ivoor, maar de oranje en ivoor versies zijn limited editions. Daar moet je dus snel bij zijn. De bruto adviesprijs van de Pandora Stomp is € 169,-. Korg wordt geïmporteerd door Voerman Amersfoort. Meer informatie in het Engels vind je op de Pandora Stomp-pagina op de Korg-website.

Korg Pandora Stomp is te koop bij: