Ben je op zoek naar de ideale eerste digitale piano voor jezelf of voor de studie een van de kinderen uit het gezin? De Roland F-20 biedt alles wat je van een eerste instrument verlangt. Hij beschikt over de bekende Roland-pianotechnologie en een rijke klank, maar zet daar een aantrekkelijke instapprijs tegenover. De F20 heeft een compact en mooi afgewerkt klavier dat zich perfect leent om op de juiste manier piano te leren spelen.

roland-f-20-piano-2

De volle, authentieke pianoklank vormt voor jonge spelers en studenten een ideale inspiratiebron. Ze zullen zich door het instrument aangesproken voelen om er hun muzikale expressie mee te ontdekken én ontwikkelen. De gewogen pianotoetsen zijn rechtstreeks afgeleid van de duurste Roland-modellen en zorgen voor een natuurlijke akoestische aanslag die essentieel is voor een piano studie. De digitale Roland F-20 biedt heel wat studievoordelen in vergelijking met een gewone akoestische piano.

roland-f20-digitale-piano

Zo is het mogelijk om speelsessies op te nemen en terug te luisteren om uit je fouten te leren, is er een metronoom aanwezig, kun je ritmische begeleiding activeren én produceert het instrument niet alleen pianoklanken maar ook een heleboel andere sounds om muzikaal mee te experimenteren. Daarnaast maken verschillende gratis Roland-apps het mogelijk om samen te spelen met andere nummers en allerlei interactieve functies te gebruiken via je iPhone, iPad of iPod touch: meteen een extra motivatie om aan het spelen en studeren te blijven!

roland-f-20-digitale-piano-aanbieding

Een paar belangrijke kenmerken:

  • Geavanceerde pianotechnologie die rechtstreeks afgeleid werd van de grootste Roland-modellen.
  • Ivory Feel-G klavier met Escapement voor een authentieke hamersimulatie, zoals bij een klassieke concertpiano.
  • Befaamde SuperNATURAL-pianoklanken zorgen voor een rijke, expressieve vleugelklank.
  • Speel mee met je favoriete nummers via je iPhone, iPad of iPod touch met de gratis Air Performer-app.
  • Ontwikkel je luistervaardigheid en leer muziek lezen met de gratis Piano Partner-app voor iPad.
  • “Rhythm”-functie: een intelligente begeleidingsautomaat, die de toonaard van de op het klavier gespeelde noten volgt. Bovendien bevat het instrument geluiden zoals orgel, strijkers, gitaren enz.
  • Dual- en Split-modi voor het aansturen van twee klanken tegelijk of het spelen van verschillende klanken met je linker- en rechterhand.
  • Bewaar de nummers die je opgenomen hebt met de ingebouwde recorder op een usb-stick of speel mee met je favoriete songs (wav + smf).
  • Compacte houten behuizing beschikbaar in Contemporary Black (zwart) of Simulated Dark Walnut (donkerbruin), optioneel met bijpassend statief.
  • Meegeleverde DP-10 Damper Pedal voor een goede dosering van de demping en andere traditionele pianotechnieken.