De Novation Launchkey Mini is een Mini-key controller/keyboard voor iPad, Mac en PC met 16 drukgevoelige drie-kleuren launch pads voor het triggeren van loops en samples.

De Novation Launchkey Mini heeft tevens een 25-toetsen klavier, acht toewijsbare controllers, zeven functieknoppen en twee extra performance knoppen. Hij is compact en portable waardoor hij ideaal is om op ieder gewenst moment met je iPad aan een muziekproductie te beginnen.

novation-launchkey-mini-aanbieding

 

 

De Novation LaunchKey Mini wordt geleverd inclusief twee zeer interessante Apps. Gebruik de Launchpad App om de meegeleverde samples en effecten te triggeren, start direct met muziek produceren! Laad nieuwe soundpacks en importeer je eigen samples voor nog unieke tracks, en deel ze vervolgens met je ‘fan base’. LaunchKey Mini kan direct met een iPad worden verbonden m.b.t. een los verkrijgbare Apple Camera Connection Kit. Je hebt dus geen adapter nodig om er mee te kunnen werken, dat worden vanuit de iPad geregeld.

Als extra worden Ableton Live Lite en de Novation Bass Station en V-Station software meegeleverd. Je kunt deze als plug-in met Ableton, FL Studio of andere DAW software gebruiken. Meer dan 1GB aan loopmasters sameples, die r ook bij zitten, zullen je creativiteit tot ongekende hoogte stuwen!

Novation LaunchKey Mini wordt omstreeks Oktober 2013 leverbaar.

Advies Verkoopprijs: 140,- incl. BTW

Importeur: Total Sonic / 0252 629340

 

novation-launchey-mini-controller