Pocket formaat, batterij gevoed en volledig portable, de iRig Pro is gemaakt voor iedere muzikant, singer songwriter of producer die verschillende aansluit mogelijkheden nodig heeft zodat je, overal waar je maar wilt, muziek kunt componeren en opnemen.

ik-multimedia-i-rig-pro-interface

 

De iRig Pro accepteert ieder audio en MIDI signaal waardoor het de meest veelzijdige interface op de markt is. Je kunt een dynamische of condensator microfoon aansluiten, een basgitaar of ander instrument, en ieder type line signaal.

Daarnaast is de iRig Pro uitgerust met een MIDI aansluiting voor keyboards, pads en controllers. De audio en MIDI ingang kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. Je kunt bijvoorbeeld gitaar software bedienen met een MIDI footcontroller terwijl je tegelijk het audiosignaal van je gitaar op een track opneemt.

ik-multimedia-i-rig-pro-interface-aansluitingen

 

Universele ingangen

De iRig Pro heeft een combo XLR/jack aansluiting met schakelbare 48 volt phantom power. Hij heeft extreem weinig ruis, een hoogwaardige pre-amp, 24-bit A/D D/A convertors , een gain regeling en LEDs die die MIDI, phantom en signaalniveau aangeven.

Universele Apps en software meegeleverd

Voor iPad/iPhone gebruikers wordt een complete software suite meegeleverd met o.a. Amplitube FREE, Vocalive FREE, Sampletank FREE, iGrand FREE en iRig Recorder FREE. Al deze Apps werken samen dankzij Audiobus integratie aardoor je een complete setup kunt creëren voor alle types en stijlen muziek.

Voor meer informatie: www.ikmultimedia.com/irigpro

Advies verkoopprijs 144,- incl. BTW

ik-multimedia-i-rig-pro-interface