Als je veel met externe apparatuur werkt in combinatie met audio- en midi-software op je Mac of pc, zoals Ableton Live, Cubase, Logic, Pro Tools of PreSonus Studio One, kun je jezelf nauwelijks een groter plezier doen dan de AKAI MAX25 aan je set-up toe te voegen. Niet alleen krijg je een scala aan mogelijkheden om die software te bedienen, inclusief de befaamde MPC-drumpads, 4 faders die met led’s de stand van elke fader weergeven en een stepsequencer met 16 stappen, ook kun je met het toetsenbord of met de software die je gebruikt,  synthesizers aansturen die geen MIDI of USB hebben. Met een control voltage- (1V/Oct) en een gate-output kun je vintage synths gebruiken alsof het gewone MIDI-synths zijn.

max25_rearcv_590px

Klassieke MPC-features als Note Repeat en Swing maken van de Max 25 een inspirerend instrument waarmee je je producties in een oogwenk op poten zet.

max25_pads_590px

Wordt geleverd inclusief Ableton Live Lite AKAI Pro Edition, Ignite software met 275  sounds, AKAI Connect die automatisch VST-plug-ins voor je toekent aan de bedieningsorganen van de Max 25 en Mackie Control- en HUI-modes waarmee je alle grote DAW’s kunt bedienen.

max25_touchstrips_590px

De bruto adviesprijs van de AKAI MAX 25 bedraagt € 359,99 inclusief btw.

De distributie van AKAI Professional voor Nederland is in handen van inMusic.