Ja hoor, het is een feit: de Facebook-pagina van MusicGear is tot en met gisteren meer dan 1.000 ge-Liket en daar was het allemaal om te doen. We wilden zo veel mogelijk mensen duidelijk maken dat het de moeite waard is om al het nieuws over muziekinstrumenten en opname- en versterkingsapparatuur te volgen via MusicGear en dat is gelukt.

Het is onmogelijk dit te bereiken zonder lezers die dat ondersteunen en die MusicGear klaarblijkelijk interessant vinden, en daarom verlootten we een Mooer Cruncher onder de muziekliefhebbers die onze pagina Like-ten, met de belofte dat we die zouden verloten op het moment dat we 1.000 Likes zouden hebben bereikt.

We hebben vanmorgen lukraak in de lijst van mensen die de wedstrijd via Facebook hebben gedeeld geprikt, gecheckt of de persoon die daaruit kwam ons heeft ge-‘Vind-ik-leukt’ en inmiddels weten we wie de winnaar is:

Huy Le 

Huy Le is persoonlijk op de hoogte gesteld van het winnen van dit fantastische FX-pedaal.

mooer_cruncher_top

Deze verloting had niet kunnen plaatsvinden zonder de uiterst bereidwillige medewerking Gitaarbizz.

Houd MusisGear.nl en onze Facebook-pagina in de gaten, want zo blijf je op de hoogte van het laatste en meest inspirerende nieuws, en wie weet wat we nog meer in petto hebben…