De nieuwe Cameo CLMHRG-25W is een compacte, lichtgewicht moving head met hoge lichtopbrengst en een laag stroomverbruik, maakt gebruik van 25 Watt aan witte LEDs en is uitgevoerd met een XLR connector voor DMX aansturing.

Zeven 21mm gobo’s plus een ‘open spot’, een totaal van 8 kleuren + wit en de 540 graden draaimogelijkheid en 270 graden kantelmogelijkheid zorgen voor een groot aantal projectiemogelijkheden aangevuld met dimmer, shutter en strobe effecten.

Naast 6- en 11-kanaals aansturing kan hij ook zelfstandig werken in een ‘auto run’ mode of gestuurd door geluid. De duidelijk zichtbare led-display zorgt voor een eenvoudige bediening!

Verkoopprijs: 478,- Euro incl. BTW

Meer informatie op: www.cameolight.com

cameo-light-moving-head-CLMHRGB25W-f1

cameo-light-moving-head-CLMHRGB25W-f3 cameo-light-moving-head-CLMHRGB25W-f2 cameo-light-moving-head-CLMHRGB25W-f5cameo-light-moving-head-CLMHRGB25W-f4