De Kala Rumbler is het nieuwste model uit de Kala ukulele lijn U-Bass instrumenten. De Rumbler voegt een nieuwe dimensie toe aan de UBass serie door toevoeging van op maat gemaakte elektronica tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Kala Rumbler is uitgevoerd met een, speciaal voor dit model ontworpen, piezo element wat is verbonden met een voorversterker met actieve EQ en ingebouwde tuner.

 

Elke bas is ‘besnaard’ met Kala Silver Rumbler Snaren die door snarenfabrikant Aquila zijn ontwikkeld voor Kala. De Rumbler bas wordt leverbaar voor een bedrag van 399,- euro en wordt geleverd inclusief een luxe gigbag. Andere belangrijke kenmerken zijn de gesloten U-Bass stemmechanieken, gelamineerd Mahonie constructie, een Mahonie hals en Rosewood toets en brug.

Importeur voor Nederland: R3 Music / 0641-314959

Ga voor meer informatie naar: www.r3music.nl

kala-rumbler-unass-ukulele