Mogami, een van de meest gerenommeerde producenten van audiokabels voor live- en studiogebruik, voorziet de kabels uit Gold-serie nu ook van Silent Plugs. Met Silent Plugs kun je gitaar-, bas-  of keyboardkabels verwisselen zonder dat je de bekende knalharde tik veroorzaakt.

Voor de Gold-serie zijn er nu versies te koop met rechte Neutrik 1/4″-jack pluggen aan beide uiteinden met aan één kant een schakelende plug en versies met aan één kant een haakse en aan de andere kant een rechte  plug, waarbij je de keuze hebt uit versies waarvan de rechte dan wel de haakse plug schakelend is. Drie versies dus. Voorheen waren Silent Plugs alleen beschikbaar voor Mogami’s prestigieuze Platinum-serie.

Collage

Drie versies: haaks + recht met de rechte plug schakelend, beide pluggen recht en haaks + recht met de haakse plug schakelend.

Mogami is beroemd om hun high-end kwaliteitskabels met een uiterst doeltreffende afscherming tegen externe stoorsignalen, neutrale klank, grote dynamiek en zeer breed frequentiebereik. Op kabels uit de Gold-serie zit levenslange garantie. De serie omvat overigens niet alleen gitaarkabels. Dezelfde uitermate hoge kwaliteit is ook beschikbaar voor microfoon- en multikabels, verloop- en cinchkabels (RCA), patch cords, BNC-kabels en D-Sub- en XLR-kabels voor AES/EBU-signalen.

Mogami wordt in de Benelux geditribueerd door Synthax GmbH.