Little Big Sound is opgericht vanuit de passie voor het leven ‘’muziek’’. Little Big Sound ontwikkelt draagbare audio-gadgets waarmee je je muziek overal mee naar toe kunt nemen! Ze ontwikkelen handige kleine apparaatjes met toch een leuk uiterlijk.  Of je nu een film kijkt op je laptop of hem mee neemt naar het strand. De Minispeakers van Little Big Sound brengen geluid overal tot leven.

Little Big Sound Minispeaker V.1

De Minispeaker V.1 is een draagbaar audio-systeem, geïnspireerd op de appel. De appel vertegenwoordigd de liefde en frisheid voor muziek. Door het uitschuifbare vacuüm accordeon ontwerp is hij in staat het geluid te versterken, en de klank van de dynamische bassen goed weer te geven. Er zitten kleuren LED lampjes in die dansen op de muziek, om de omgeving nog meer sfeer te geven. De Minispeaker V.1 kan aangesloten worden op apparaten met een 3,5mm jack, zoals Iphone/ Ipod/ Laptop/ Mp3.

Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Rood, Groen, Blauw en Roze.

Adviesprijs 35,95 incl. BTW

little-big-sound-minispeaker-v-1

 

Little Big Sound Minispeaker V.3 Bluetooth

De Minispeaker V.3 Bluetooth is een draagbaar audio-systeem zonder kabeltjes. Door het uitschuifbare vacuüm accordeon ontwerp is hij in staat het geluid te versterken, en de klank van de dynamische bassen goed weer te geven.

Er zitten kleuren LED lampjes in die dansen op de muziek, om de omgeving nog meer sfeer te geven. De Minispeaker V.3 Bluetooth kan aangesloten worden op apparaten, zoals iPhone/ iPod/ Laptop/ Mp3. De Minispeaker V.3 Bluetooth heeft een ontvangst bereik van 10 meter, zo kunt je overal van je muziek genieten.

Verkrijgbaar in de kleuren: Metallic Groen, Metallic Blauw en Metallic Roze.

Adviesprijs 53,95 incl. BTW

little-sound-minispeaker-v-3-bluetooth

Kijk voor meer informatie op www.empmusic.nl