De Yamaha DGX-650 is de opvolger van de DGX640 en biedt de speelbaarheid van een echte akoestische piano met een uitgebreid pakket automatische begeleidingsstijl- en speelfuncties, waarmee u eenvoudig vorm kunt geven aan uw muzikale inspiraties.

yamaha-dgx-650-keyboard-1

De DGX-650 combineert pianovoices, gesampled van een van Yamaha’s mooiste vleugels, met een toetsenbord dat de bespeelbaarheid van een akoestische piano biedt. De DGX-650 biedt, gecombineerd met automatische begeleiding en speelfuncties waarmee u vorm aan uw muzikale inspiraties kunt geven, u de vrijheid om nagenoeg alle muziekgenres te spelen.

PureCF-sampling biedt het geluid van een Yamaha CFIIIS-concertvleugel, uiterst nauwgezet gestemd en gesampled onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden, om de authentieke klank en resonantie van dit uitmuntende instrument verbazingwekkend getrouw te reproduceren.

Yamaha’s GHS-toetsenbord (Graded Hammer Standard) is ontwikkeld om de essentie van het klavier van een akoestische piano te reproduceren en biedt u de expressie van een akoestische piano, waardoor u kunt spelen met een genuanceerde klank en subtiele dynamiek. Het bootst zelfs getrouw de gegradueerde toetsaanslag van een akoestische piano na met een zwaardere aanslag in het basregister dat overgaat in een lichtere, delicatere aanslag bij de hoge toetsen.

Authentieke gitaren, weelderige strijkers, spetterend koper… Yamaha’s veelgeprezen Live!-, Cool!- en Sweet!-voices beschikken over een unieke mix van lange, stereo en meervoudig gelaagde samples, die de essentie van elk instrument vastleggen, tot aan de oorspronkelijke resonantie, expressie en vibrato.

yamaha-dgx-650-keybpoard-2

Het krachtige stereoluidsprekersysteem van de DGX-650 is gehuisvest in grote behuizingen en beschikt over afzonderlijke woofers en tweeters die krachtige, vervormingsvrije bastonen en zuivere hoge tonen produceren met uitstekende dynamische controle.

Yamaha’s verbazingwekkend Smart Chord-functie biedt alle begeleidingsopties die u zich kunt wensen, waarbij de juiste akkoorden automatisch worden gedetecteerd aan de hand van de noten die u met de linkerhand speelt. U hoeft nog niet eens een akkoord te spelen; speel gewoon een enkele noot en Smart Chord doet de rest, en zorgt voor een volledige, professioneel klinkende begeleiding, zodat u van uw spel kunt genieten.

USB-poorten (TO HOST en TO DEVICE) bieden de mogelijkheid tot handige overdracht van digitale gegevens van en naar de DGX-650. Zo kunt u eenvoudig uw muziek opslaan en delen, uw eigen cd’s maken of geluiden bewerken via uw pc. U kunt zelfs uw gegevens op een USB-geheugenstick opslaan om mee te nemen waar u maar wilt.

Advies verkoopprijs; 865,- incl. BTW

Meer informatie op: www.yamaha.nl

yamaha-dgx-650-keyboard-3