native-instruments-drumlab

Native Instruments kondigt DrumLab aan, een software instrument dat de organische en expressieve klank van een akoestisch drumstel combineert met de power en punch van elektronische drums. Het geheime wapen van top-professionals in een zeer intuïtieve interface die het super eenvoudig maakt om drumpartijen te maken en mixen.

Creëer duizenden nieuwe drumcombinaties en druk je stempel op iedere nieuwe productie. Native Instruments draait in de gratis versie van KONTAKT 5 PLAYER en in KONTAKT 5.

native-instruments-drumlab-softwareHet fundament van DrumLab is gebouwd op een complete nieuwe set drumsamples. 38 Individuele drumsets werden perfect gestemd en bespeeld door Derico Watson. Alle drums werden opgenomen in drie verschillende ruimtes om een zo veelzijdig mogelijk klank te ontwikkelen.

Het idee achter DrumLab is de geavanceerde stapeling die topproducers gebruiken om drums een maximum aan kracht en punch in de mix te geven. 80 Elektronische layers in een range van klassieke tot moderne drumcomputers werden perfect gepitcht en gematcht met akoestische samples.

drumlab-bionic_grooves

 

Meer dan 900 drumpatronen en fills in een groot aantal muziekstijlen zijn opgenomen voor Drumlab zodat je direct een arsenaal aan grooves achter de hand hebt. De visuele groove-display helpt je bij het maken van grooves en tracks.

Meer weten of sample-beats beluisteren? Ga naar www.nativeinstruments.com

Drumlab is vanaf nu verkrijgbaar in de NI online shop voor 99,- Euro.