Pioneer kondigt Het Platinum Nexus System aan, een complete dj-set bestaande uit de DJM900 Nexus mixer en twee CDJ2000 Nexus spelers voorzien van de nodige extra’s. Het systeem is tijdelijk en gelimiteerd verkrijgbaar, er worden 2000 sets geproduceerd en wereldwijd verdeeld, ieder product is voorzien van een type plaatje met serienummer.

Het meest kenmerkende aan deze producten is de Platinum kleurige behuizing en de witte verlichting op sommige plaatsen van de mixer en de RMX.

Speciaal voor deze set is de RMX stand gemaakt in bijpassende kleur, ook is de GUI van de VST/AU plugins aangepast aan de uitvoering van deze limited producten.  De Platinum serie is niet los verkrijgbaar en wordt alleen per set verkocht inclusief de 2 cinch kabels en de RMX stand.

Het Pioneer Platinum Nexus Systeem bestaat uit;

  • 2x CDJ-2000NXS-M in Platinum behuizing met platinum Jog
  • 1x DJM-900NXS-M in Platinum behuizing met witte Cue verlichting
  • 1x RMX-1000-M in Platinum behuizing, witte/blauwe verlichting, Platinum design VST/AU plugin
  • 1x RMX-1000-stand
  • 2x DAS-DGC020 Professionele hoogwaardige digitale cinch kabel

Verkoopprijs: 6301.- ex. BTW

pioneer-platinum-nexus-limited-system

pioneer-platinum-nexus-system