Samson introduceert een viertal nieuwe draadloze systeem in de Concert 88 serie. De Samson Concert88 is een geheel nieuw ontwikkeld UHF draadloos systeem leverbaar als handheld microfoon, presentatie microfoon, headset en als gitaarsysteem. Deze systemen zijn ideaal voor o.a. live bands, presentaties, buitenevenementen en alle andere denkbare situaties.

Op de half-19″ ontvanger kan gekozen worden uit 8 zendfrequenties, het true diversity systeem zorgt voor een maximale storingsvrije ontvangst tot maar liefst 100 meter. Met de Samson Concert88 kunnen tot 4 systemen naast elkaar werken (per band). Door middel van infrarood worden de frequenties van de zender en ontvanger op elkaar afgestemd.

Leverbaar worden:

  • Samson Concert 88 GT Gitaarsysteem
  • Samson Concert 88 HCL6 Zangmicrofoon Systeem met CL6 kapsel
  • Samson Concert 88 LM5 Lavaliersysteem
  • Samson Concert 88 HS5 Headset/Aerobic Systeem

De systemen worden omstreeks september 2013 verwacht. Verkoopprijs per systeem is 173,- ex. BTW

Meer informatie op www.totalsonic.nl

samson-concert-88-draadloos-gitaarsysteem samson-concert-88-draadloze-handheld-microfoon samson-concert-88-draadloos-presentatie-systeem samson-concert-88-headset