Zoek je een betaalbaar choruspedaal voor je basgitaar, kijk dan eens naar deze Palmer PEBHER Bas Chorus. Naast de nieuwe lijn gitaareffecten heeft Palmer in dezelfde lijn ook een zestal stompboxen gemaakt voor basgitaar waarvan deze chorus zeker de moeite waard is, met name als je zijn verkoopprijs in ogenschouw neemt.

Palmer noemt het pedaal de ‘Herrenchor’. Het pedaal geeft een klassiek chorus effect, precies voldoende om je basklank net dat beetje extra breedte te geven. Hij is volledig getuned naar het effectieve frequentiegebied van een bas, het is dus niet zo dat je ineens al je laag kwijt bent zodra je hem inschakelt.

De Palmer ‘Herrenchor’ is gemaakt in een metalen behuizing die tegen een stootje kan. Heb je een actieve bas? Geen probleem. Met de PAD schakelaar kun je hem aanpassen naar het juiste ingangssignaal.

Beluister hem hieronder:

 

Verkoopprijs: 78,- incl. BTW

Meer informatie op: www.palmer-germany.com

palmer-PEBHER-herrenchor-2 Palmer-PEBHER-herrenchor-baseffect-3