Hartke, toch al een naam in bascombo’s, komt met de zeer compacte A25. De versterker levert 25 watt en de speaker heeft een doorsnede van 8 inch. De behuizing heeft aan de achterzijde één paneel dat gemonteerd is onder een hoek van 45°, waardoor de A25 zowel rechtop als schuin achterover kan worden gebruikt.

Het formaat, het vermogen van de versterker en de diameter van de speaker maken de A25 vooral geschikt voor optredens op bescheiden podia, voor oefen- en lessituaties, en voor opnames in homestudio’s. De faciliteiten, zoals de 4-bands EQ, de FX-loop en de aluminium conus, zijn in dat licht professionele features die het werken met de A25 op een hoger plan brengen. Heel handig, zeker in les- of oefenverband is de aparte ingang voor cd- en mp3-spelers, en als er even niemand mag meeluisteren kun je de hoofdtelefoon gebruiken.

A25_paneel

Wat kenmerken:

  • Driver: 8″ met aluminium conus
  • Vermogen: 25 watt
  • EQ: 4-bands
  • Effectloop: lijnniveau, 1/4″-jack
  • Ingang voor cd- en mp3-speler
  • Hoofdtelefoonuitgang
  • Bruikbaar in twee posities
  • Robuuste constructie voor uitmuntende duurzaamheid
  • Afmetingen: 385 x 341 x 312mm (bxhxd)
  • Gewicht: 15kg

Total Sonic is exclusief distributeur van Hartke in de Benelux.