tc-electronic-spark-mini-booster

 

Kleine vonkjes om een goot vuur te ontsteken…

TC Electronic introduceert de Spark Mini Booster, een compact pedaaltje om meer leven ‘leven’ in je geluid te pompen. Of je nu een cleane sound wilt boosten of het totaalgeluid wilt verfraaien, de Spark is het pedaal dat je moet hebben!

Maar wat maakt de TC Electronic nu zo speciaal?

De Spark Mini Booster combineert een te gekke sound met een dito uitstraling. De Spark boost je geluid met 20dB, maar dat is niet alles. Blijf aan de knop draaien en je zult veel meer power en energie in je sound ervaren. De PrimeTime functie van de Spark is uniek. Het pedaal begrijpt, zodra je de voetschakelaar in trapt, of je hem permanent aan wilt hebben of alleen gedurende de tijd dat je het pedaal ingetrapt houdt. Hij denkt en voelt als het ware met je mee!

De TC Electronic Spark heeft een volledig analoog circuit, alle componenten zijn origineel, waardoor hij op geen enkele andere manier, als waar hij voor bedoeld is, de klank van je gitaar aantast.

Meer informatie op: www.tcelectronic.com

 

tc-electronic-spark-mini-booster-1 tc-electronic-spark-mini-booster-2