De Focusrite  iTrack Solo is nu ook als complete Recording Pack leverbaar! Gebundeld met een studiokwaliteit HP60S hoofdtelefoon, een CM25S grootmembraan studiomicrofoon en bijbehorende kabels is alleen nog een iPad of iPhone nodig voor perfecte opnames (ook compatibel met Mac en Windows pc).

focusrite-itrack-studio-open

 

Met de Focusrite iTrack Solo met Focusrite mic preamp is de iPad als volwaardig recording medium of DAW inzetbaar! iTrack Solo is een 2-in/2-uit audio interface met directe iOS integratie, en is met 1x mic en 1x instrument input de perfecte geluidskaart voor singer/songwriters en artiesten/producers onderweg, zeker gecombineerd met een goede grootmembraan studio mic zoals de CM25S en de HP60S als perfecte monitoring koptelefoon.

De beste digitale technologie bekend uit de Scarlet range in een stijlvolle en robuuste “roadproof” aluminium behuizing staat garant voor perfecte opnames en afluistering. De Focusrite  iTrack Studio wordt geleverd inclusief XLR- en Device kabels en de nieuwe Focusrite recording app – Tape

Levertijd: Verwacht September 2013

Verkoopprijs: Nog niet bekend.

 

focusrite-itrack-studio-bundel-apps