cymbals_signature_precision_over

De nieuwe Paiste Signature Precision serie is gemaakt met Paiste’s Signature legering en heeft de typische karaktertrekken van de originele Paiste signature sound – helder, vol, sterke aanwezigheid en projectie – en hoge mate van muzikaliteit.

Een specifiek kenmerk van deze nieuwe Paiste Precision Signature is het heldere en gefocuste karakter in combinatie met een gearticuleerde strakke sound. De afwerking is gelijk aan die van de standaard Signature modellen.

Drummers die veel met de standaard Signature modellen werken zullen in deze nieuwe modellen een goede aanvulling vinden van hun huidige set, met name gezien de lagere prijsstelling die Paiste aankondigt voor deze nieuwe modellen.

Levertijd: Nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op: www.pbmusic.nl